Met Evergem kwam er opnieuw een stugge tegenstander op bezoek. Al enkele ploegen beten hun tanden stuk op de Evergemse organisatie. Dat was dan ook het spelbeeld vanaf het eerste fluitsignaal. Beveren zoekend naar de opening in de bezoekende defensie en Evergem loerend op de tegenaanval. Een zeer bedrijvig Beveren creëerde de ene aanvalsgolf na de andere maar telkens zat er wel een bezoekend been of hoofd in de weg waardoor 0-0 de ruststand was.

In de tweede helft kregen we meer van hetzelfde te zien alleen ging de bal nu wel tegen de netten wanneer onze trotse kapitein Niels De Pauw een vrije trap van Geoffrey Schelfhout in doel kon verlengen. Even later kon Warre Ponnet de verdediging oprollen en onbaatzuchtig Nathan Volckerick de 2-0 aanbieden zodat de wedstrijd op vijf minuten tijd in zijn beslissende plooi viel. Alleen pech bij de afwerking kon Beveren beletten om de score verder op te drijven. Maar met alweer drie punten en een extra clean sheet (zelfs geen enkele kans weggeven) was het weer een schitterende avond en staan we minsten voor één week bovenaan de rangschikking!

Volgende opdracht is het bezoek aan FC Kleit (27 oktober om 14u30) in onze eerste wedstrijd op zondag dit seizoen. Tot dan Leeuwen!