De ploeg van voormaling prof voetballer Chris Janssens heeft het niet makkelijk in eerste Provinciale. Maar wie in deze reeks iemand durft te onderschatten komt dikwijls van een kale reis terug! Hedes zette een laag blok neer zonder druk uit te oefenen op de verdedigers waardoor de ruimtes zeer klein bleven. Beveren had het balbezit en drong zijn wil op, maar door het defensieve blok van de bezoekers was het moeilijk om uitgespeelde kansen bijeen te voetballen. Maar net voor rust zette Geoffrey Schelfhout zich goed door op de linkerflank en bood Emiel De Schepper de 1-0 aan.

Dat doelpunt net voor rust zorgde ervoor dat geel-blauw rustiger kon voetballen. Beveren tikte de bal goed rond en Geoffrey kon zijn uitstekende vorm nogmaals etaleren toen hij de bal enig mooi in doel krulde. De lat, paal en doelman Bradt zorgden ervoor dat de score niet verder opliep in de tweede helft. Maar opdracht volbracht en er mogen opnieuw drie punten bij op de teller!

Komend weekend spelen we opnieuw thuis en dit tegen Evergem 2020 op 19 oktober om 20u00!