De kampioenen van 23/24 kwamen op bezoek in een partij die altijd garant staat voor attractief voetbal. Ook nu was het een wedstrijd op hoog niveau met twee ploegen die vlot en mooi combineerden. Het werd een intense maar sportieve topwedstrijd waarin Charles Kwateng Beveren op voorsprong bracht en even later hij Yentl Van De Velde de 2-0 kon aanbieden. De mogelijkheden voor een derde treffer net voor de rust werden niet benut en met de wedstrijd Munkzwalm – Aalter in het achterhoofd weet je dat je met de mannen van de Zwalmstreek nooit gedaan hebt. Maar de Beverse verdediging gaf weer geen krimp tot frustratie van kapitein en topspits Jonathan Ulens. Met 2-0 gingen we de rust in.

In de tweede helft ging Beveren op het elan verder en kon Geoffrey Schelfhout iets voorbij het uur de derde treffer vieren. Uitblinker bij de bezoekers Thomas Rasschaert kon als allereerste scoren tegen KSK Beveren dit seizoen. Met een lage pegel vanop afstand verraste hij iedereen. Maar nog geen minuut later werd alle hoop ontnomen voor de bezoekers toen Yentl Van De Velde zijn tweede van de avond kon scoren. Geen nieuwe remonte voor Munkzwalm dat met vijf punten onder zijn waarde geklasseerd staat. Beveren had de score nog verder kunnen laten oplopen maar mag terugblikken op een schitterende prestatie!

Na deze 12/12 maken we ons op voor alweer een derby tegen KFC Vrasene op zaterdag 5 oktober om 19u30!