CLUB

KSK BEVEREN

KSK Beveren is de enige Belgische voetbalclub die door supporters wordt bestuurd.

CLUB

In het seizoen 2011-2012 trad YB SK Beveren voor het eerst aan in 4de provinciale. Sinds het seizoen 2015-2016 werd gestart met de jeugdwerking. De damesploeg van KSK Beveren treedt sinds 2018 aan in de 1ste Provinciale Oost-Vlaanderen.

Supporters en sympathisanten die mee willen werken met een van onze activiteiten of initiatieven, kunnen ons steeds contacteren op info@eskabee.be. Ook spelers, trainers, vrijwilligers, ... die zich willen engageren voor onze voetbalclub in provinciale kunnen op dat adres alvast terecht voor verdere vragen of opmerkingen.

Contactgegevens

KSK Beveren VZW
Van Gervenstraat 18, bus 103
9120 Beveren

info@kskbeveren.be

BE 0407.771.469

IBAN: BE43 9501 8171 6701
BIC: CTBK BEBX

YB SK Beveren

EERSTE ELFTAL

KSK Beveren

Dames

KSK BEVEREN

Jeugdwerking

Auti-Voetbalclub U-nited

Prijzen

Alle hieronder vermelde prijzen werden goedgekeurd door onze vzw-leden.

Lidmaatschappen, abonnementen en peterschappen kunnen cash betaald worden bij 1 van de bestuursleden maar handiger is nog wanneer u het exacte bedrag overschrijft op de clubrekening met een duidelijke mededeling 'lidmaatschap en/of abo + naam'.

De clubrekening: BE51 1236 1039 4562 (BIC: CTBKBEBX.)

Ticketprijzen

Competitiewedstrijden: Volwassenen: € 5, 12-16 jaar: € 2, -12 jaar: gratis

Oefen- en bekerwedstrijden: Volwassenen: € 2, 12-16 jaar: € 1, -12 jaar: gratis

Prijzen lidmaatschap en abonnement

Abonnement volwassene: € 60, jongeren van 12 tot 16 jaar: € 20, jongeren tot 12 jaar: gratis

Lidmaatschap vzw: € 35

Drankjetons

Tijdens onze thuiswedstrijden werken wij met drankjetons aan € 2,00.

Afhankelijk van de omstandigheden zorgen wij voor eetstanden waarbij verschillende prijzen worden gehanteerd.

Veiligheid

Alle aanwezigen tijdens onze wedstrijden dienen zich te houden aan het RIO (Reglement Inwendige Orde) dat u hier kan nalezen. Ook dit RIO werd goedgekeurd door onze VZW-leden.

De club wil er alles aan doen om de wedstrijden en activiteiten van de club op een veilige manier te laten verlopen en vraagt daarbij nadrukkelijk de hulp van supporters en medewerkers.

We laten echter toe, mits duidelijk omschreven regels en overleg, dat bepaalde sfeeracties voor, tijdens en na wedstrijden moeten kunnen. Daarbij dient op voorhand een aanvraag te gebeuren bij het bestuur (bestuur@eskabee.be). Gebruik van pyrotechnisch materiaal (bengaals vuur, rookpotten, vuurwerk) kan enkel na goedkeuring en op de aangeduide plaats, weg van het publiek.

De veiligheidsmedewerkers hebben steeds het laatste woord. Zij zijn echter ook een aanspreekpunt! Vraag hen om raad wanneer u een probleem of vraag heeft over de veiligheid of andere praktische zaken. Zij zijn in principe herkenbaar door het dragen van een geel-blauwe of oranje armband.