Sportieve update

In de afgelopen maanden heeft onze club hard gewerkt aan een vernieuwde sportieve structuur, die ons in de komende jaren verder moet helpen te verbeteren en professionaliseren. In het kader van dit voornemen heeft KSK Beveren afgelopen week beslist om Patrick Geertsen, hoofdtrainer in de afgelopen seizoenen, aan te stellen als nieuwe sportieve verantwoordelijke. Geertsen zal dan ook een belangrijke rol spelen in het sportieve beleid van onze club in de komende seizoenen, in nauwe samenwerking met de vernieuwde trainersstaf en de raad van bestuur.

Patrick heeft doorheen zijn loopbaan een ruime ervaring opgedaan als speler én trainer, zowel op nationaal als provinciaal niveau. Hij heeft dan ook een belangrijk sportief netwerk uitgebouwd en heeft grote voeling met het voetbal in onze regio. Bovendien heeft Patrick in de afgelopen jaren een uitstekende relatie opgebouwd met onze club, de supporters en het bestuur. Hij draagt mee de waarden uit waar onze club voor staat en vormt ook om deze reden een uitstekende partner voor een hernieuwde en sterke samenwerking.

Robin Beck, in de afgelopen jaren actief als sportief verantwoordelijke, blijft onverminderd betrokken bij de club als bestuurslid, waar hij de club zal bijstaan in de verdere uitbouw op zowel commercieel, sportief, sociaal als financieel vlak. Als verkozen bestuurslid blijft Robin, net als alle verkozen bestuursleden, de sportieve beslissingen van nabij opvolgen.