Sportieve mededeling

YB SK Beveren en hoofdtrainer Patrick Geertsen hebben beslist om hun samenwerking met ingang van het seizoen 2020-2021 te beëindigen.

Patrick werd aangesteld in de herfst van 2017. Na een pijnlijke terugronde waarin onze club degradeerde naar 3de Provinciale werd volop gebouwd aan een vernieuwd en versterkt Beveren, mede onder impuls van onze coach. In het seizoen 2018-2019 leidde Geertsen onze leeuwen naar de titel in 3de Provinciale. Vandaag in 2de Provinciale staat onze club meer dan ooit zijn mannetje. We pakten al uit met enkele straffe prestaties en hebben als promovendus nog steeds zicht op een plek in de top vijf.

Na 2,5 seizoenen succesvolle samenwerking hebben beide partijen beslist om hun eigen weg in te slaan. Dit alles met wederzijds begrip en respect. We benadrukken dan ook dat Patrick Geertsen het seizoen zal uitdoen als hoofdcoach. Zowel het bestuur als de spelersgroep hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat hij YB SK Beveren ook in de terugronde succesvol zal doen spelen.

Wij danken bij voorbaat al Patrick voor zijn inzet voor onze club en wensen hem uiteraard het allermeeste succes toe in de volgende maanden, maar ook in zijn verdere loopbaan.

De club zal in de komende weken (en/of maanden) op zoek gaan naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2020-2021. Nadere berichtgeving zal uiteraard op tijd en stond volgen.