Rust zacht Andrea

Met enorm veel pijn in het hart moeten wij u het overlijden melden van één van onze meest passionele en trouwe fans. Andrea De Jonghe, moeder van Geert Kins, is afgelopen week onverwacht van ons heengegaan. 

Andrea was naast supporter ook een vzw-lid. Als oudste van het gezelschap nam zij steeds actief deel aan de ledenvergaderingen. Nooit te beroerd om haar ongezouten 'Beverse' mening te geven, bracht zij meer dan eens schwung in onze samenkomsten. Haar afwezigheid zal dan ook gevoeld worden als een ernstig gemis voor haar collega-leden. 
Maar Andrea was niet alleen een dame van woorden. Ze voegde letterlijk de daad bij het woord. Al sinds jaar en dag was zij, ondanks haar gezegende leeftijd, de supporter met veruit het meeste aantal verkochte taarten tijdens onze jaarlijkse vlaaienslag. 
Onze club zal onverminderd doorgaan om KSK Beveren en fanparticipatie terug op de kaart te zetten. Een droom en strijd die Andrea nauw aan het hart lagen. 
Als eerbetoon aan Andrea zullen wij morgenavond voor de derby tegen Kieldrecht een minuut stilte in acht nemen. Onze spelers zullen eveneens aantreden met een rouwband. 
Wij wensen de familie en vrienden van Andrea enorm veel sterkte toe in deze moeilijke tijden. In het bijzonder aan zoon Geert, wiens clubliefde eveneens geen grenzen kent.