Partnership Nearshore Contact Partners

Met veel trots kunnen we u melden dat voor de komende drie seizoenen Nearshore Contact Partners een hoofdpartner zal worden bij onze club! Het Marokkaans-Belgische bedrijf zal dan ook in de komende jaren op onze prachtige wedstrijdshorts prijken!
Co-founder Christophe Van Steenwinkel emigreerde enkele jaren geleden naar het zonnige Casablanca en zette er een succesvolle onderneming op poten. Hij expliceert: “Nearshore Contact Partners is een contactcenter gespecialiseerd in zowel inbound als outbound activiteiten. We werken vanuit ons contact center in Casablanca. Dat klinkt ver weg, maar onze Nederlandstalige medewerkers zijn opgegroeid in België of Nederland en staan uw klanten in accentloos Vlaams of Nederlands te woord. Door ons te vestigen in Marokko kunnen wij onze telemarketingdiensten aan een aantrekkelijke prijs leveren. Wat ons uniek maakt, is dat beide Belgische zaakvoerders permanent in Marokko en België aanwezig zijn. Hierdoor kunt u bij het uitbesteden van uw telemarketing rekenen op een vlotte communicatie en een professionele uitvoering.”
Christophe, supporter in hart en nieren, is de club nog verre van vergeten. “Naast het feit dat ik ongelooflijk veel van het spelletje hou ben ik ook van mening dat het mijn plicht is als ondernemer afkomstig uit de regio, om het project van KSK BEVEREN te steunen en zo bij te dragen aan het voetbalplezier van de vele Wase voetballiefhebbers.
Wij danken Nearshore Contact Partners voor de bijzonder gulle steun en kijken reeds uit naar een mooie samenwerking!