KSKB Mobile, jouw club altijd binnen handbereik

KSK Beveren en partner OBG Mobile lanceren KSKB Mobile 

Vanaf 01/01/2022 lanceert One Bill Global (OBG) een nieuwe dienst voor alle supporters en sympathisanten van KSK Beveren. Met dit creatieve project krijgen onze fans de kans om via hun GSM-provider de club altijd binnen handbereik te hebben. Dus geen Telenet, Orange of Proximus meer prijkend op uw kleine schermpje, maar wel KSKB Mobile.

Verschillende van onze bestuurders zijn in de afgelopen maanden reeds lid geworden van KSKB Mobile en kunnen niet anders dan tevreden zijn. Voordelige tarieven en een snel netwerk zijn maar enkele troeven van KSKB Mobile. Zo kan er ook gerekend worden op een vlotte en persoonlijke service. Een medewerker van OBG komt ook persoonlijk het nodige doen om vlot over te schakelen naar het nieuwe netwerk.    

OBG is sinds dit seizoen een van onze nieuwe sponsors en wil zich in de toekomst nog meer engageren om samen te groeien en meer middelen te genereren. Het doel is dan ook dat zowel de club als de supporters als OBG er beter van worden. Daarom kan iedereen vrijblijvend mee de overstap te maken naar KSKB Mobile.

Meer informatie kan u bekomen door te mailen naar Michael Van De Gaer (mjconsulting.vdg@gmail.comof via bestuur@kskbeveren.be.