Partnership Interdal

Onze commerciële cel blijft actief om het wondermooie netwerk van onze club uit te breiden. Zonder partners geen voetbal, dat heeft de afgelopen periode ook weer eens duidelijk gemaakt. Met veel blijdschap kondigen wij dan ook een nieuw lid aan van de KSK Beveren-familie. Bouwwinkel Interdal uit Zele zal in de komende drie jaar onze club ondersteunen!

Interdal is uw specialist voor bouwmaterialen, al wat u nodig heeft voor de installatie van uw sanitair, elektriciteit en tegels voor vloeren en wanden. Er is een ruim gamma aan badkamermeubelen. Met ruim 12.000 artikelen aan vaste lage prijzen, is Interdal dé zaak voor al uw projecten. Interdal heeft ruim 24 jaar ervaring in de bouwsector en zorgt ook voor uw gepersonaliseerde bouwplannen. Het team is altijd gereed om u een zo goed mogelijk service aan te bieden en heeft vestigingen in Zele en Sint-Niklaas.

Voor zaakvoerder Izzet Aydin was de keuze snel gemaakt: niet alleen gelooft hij rotsvast in ons project, daarenboven spelen onze leeuwen in dezelfde kleuren als zijn favoriete club, het majestueuze Fenerbahce uit Istanboel!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website www.interdal.be