Figurentheater Vlinders & C°

Onze club zal dit jaar mee haar schouders zetten onder de intussen al gerenommeerde Pop-en Topvoorstellingen van Figurentheater Vlinders & C°.
Zondag 3 oktober start de eerste van in totaal 10 voorstellingen om 10u30 in de Katholieke Kring, Pastoor Steenssensstraat 39 te Beveren. Op het programma staat het beroemde verhaal van “De Visser en de Gouden Vis”, een prachtig stuk vol normen en waarden van de Russische meester Pushkin. Speciaal voor de aanwezige kinderen zal Frituur Patatje een overheerlijke Fritzi Smulbox schenken.
Tickets kosten slechts 5 euro voor kinderen en 7 euro voor volwassenen. Bestellen kan via https://vlinders.be/nl/pop-en-top/pop-en-top-reserveren.html, rudy.vd@outlook.com of 0486177305.
De bedoeling van Pop en Top is de kinderen te laten proeven van het brede gamma van poppen en figurentheater in Vlaanderen en Nederland. Dit jaar is het de 28ste editie van deze reeks, reeds tientallen vrienden en collega's poppenspelers speelden mee en ook dit jaar is de programmatie opnieuw zeer gevarieerd en bijzonder leuk voor klein en groot.
Niet alleen is bezieler Ronny Aelbrecht al jaar en dag supporter en lid van onze club, Figurentheater Vlinders & C° is een ware cultuurparel in onze gemeente. Het gezelschap geniet wereldwijde faam in de theaterwereld en sleepte al tientallen internationale prijzen in de wacht. In 2014 won Vlinders & C° met de voorstelling van 'Valentino' onder meer de award voor best scenography op het Harmony Puppet Thailand World Festival in Bangkok, het grootste poppen- en figurentheaterevenement ter wereld, met deelname van 450 artiesten van 82 theatergezelschappen uit 53 landen. Intussen is de schouw van Ronny ook al te klein geworden om al zijn individuele trofeeën op te plaatsen!
Voor meer info kan u terecht op de website https://vlinders.be/nl/pop-en-top.html.