Benefiet CAROLINE

Graag informeren wij onze fans en sympathisanten over een benefiet die op zondag 28 maart 2020 zal worden gehouden ten voordele van de 34-jarige Caroline uit Beveren. Bij Caroline werd enkele weken geleden een hersentumor vastgesteld, waarvoor zij nu een zeer dure behandeling (immuuntherapie) moet ondergaan in Duitsland.  Caroline en haar echtgenoot Sasha bezoeken regelmatig onze thuismatchen en wij willen dan ook graag ons steentje bijdragen aan hun benefietcampagne. 
In samenwerking met Waasland-Beveren zal deze benefiet doorgaan in het Freethielstadion.  Vanaf 17u30 kan er van een diner ten voordele van Caroline worden genoten. 
Voor de volwassenen is voorzien in stoofvlees/friet met een frisse salade. Voor de mensen die geen vlees eten is er een groenteburger voorzien. Voor de kleinste onder ons zal er in de plaats van stoofvlees, een curryworst voorzien worden. Daarna wordt voorzien in nog een klein dessert voor de gaatjes te vullen alvorens u zich op de dansvloer kan begeven. 
Inschrijven kan via benefietcaroline@outlook.be. Gelieve te vermelden met hoeveel personen u juist komt en vanaf dat het juiste bedrag op volgend rekening nummer BE43 0018 7967 5801 gestort is krijgt u een bevestiging dat u inschrijving in orde is.
Voor de wedstrijd Waasland-Beveren van 15/3 tegen Gent kunnen er ook tickets worden gekocht waarvan de opbrengst zal geschonken worden aan Caroline. Meer info via https://www.waasland-beveren.be/2020/02/benefietavond-the-golden-years-band-en-vak-c-caroline/
Wie geen interesse heeft in de wedstrijd kan uiteraard vrijblijvend een bijdrage leveren op het bovenstaande rekeningnummer. 
Voor meer info verwijzen we ook naar onderstaande reportage van TV Oost: