Balls & Glory Sint-Niklaas steunt onze jeugdwerking!

Balls & Glory (www.ballsnglory.be), de overheerlijke franchise die van gehaktballen een ware culinaire hoogvlieger heeft gemaakt, heeft inmiddels zes vestigingen in Vlaanderen waaronder één in de Sacramentstraat 2 te Sint-Niklaas.

Peter Vertommen, store manager van Balls & Glory Sint-Niklaas, is al heel zijn leven gepassioneerd door lekker eten en voetbal.  Hij twijfelde dan ook geen seconde toen de vraag kwam om een peterschap op de jeugdwerking van KSK Beveren te nemen!

Als hij niet aan het werk is in het restaurant, waar u van ‘s werelds lekkerste gevulde gehaktballen kan genieten, staat hij graag langs de kant van een voetbalveld om zijn eigen zoon of favoriete ploeg aan te moedigen.

Wil je graag zelf eens proeven van deze ovengebakken ballen met verrassende vullingen kom dan zeker langs bij Balls & Glory Sint-Niklaas (ook take-out is een optie).

U kan eenvoudig bestellen via https://ballsnglory.be/sint-niklaas/ en wie weet krijg je wel een gratis voetbalanalyse van het weekend mee als surplus ...