Abonnement 2021-2022

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur en we durven stellen dat de start ervan geen dag te vroeg zal komen. Het seizoen 2020-2021 is door de gekende omstandigheden volledig in het water gevallen. Sinds oktober 2020 hebben we onze geliefde club niet meer zien schitteren op het veld.

 We mogen echter het allerbeste hopen voor de toekomst. En dat wil ook zeggen: onze wekelijkse afspraak met KSK Beveren komt terug! Om onze fans verschillende opties te geven hebben onze leden dan ook enkele abonnementsformules goedgekeurd die u hieronder kan raadplegen:

  • OPTIE 1: u was reeds abonnee en wenst dit GRATIS te verlengen? Dit kan tot en met 21 juli 2021 door een mail te sturen naar bestuur@kskbeveren.be met daarin uw verzoek tot verlenging.
  • OPTIE 2: u was reeds abonnee en wenst BETALEND te verlengen? U verlengt uw abonnement voor 60 euro (15 thuiswedstrijden in competitie) via deze link en ontvangt dit met bijkomend 15 losse wedstrijdtickets die u vrij kan gebruiken tijdens het hele seizoen.   
  • OPTIE 3: u bent nieuw? U koopt uw abonnement aan via deze link voor 60 euro (15 thuiswedstrijden in competitie).

Wij hopen u massaal terug te zien bij onze thuis- én uitwedstrijden in het komende seizoen en wensen u in tussentijd een prachtige zomer!