Aanstelling T1 seizoen 2020-2021

Zoals we in onze vorige berichtgeving meegedeeld, zullen de wegen van Patrick Geertsen en onze club op het einde van het seizoen scheiden. In tussentijd hebben wij samengezeten met verscheidene kandidaat-trainers en werd gekozen voor de heer Filip Strobbe als nieuwe hoofdcoach voor het seizoen 2020-2021.

De 50-jarige Temsenaar was zelf als middenvelder actief bij onder meer Kemzeke, Tielrode, Moerbeke en Hardy Waasmunster. Sinds oktober 2006 is Strobbe actief als trainer. Hij werd eerst assistent bij Robur en nam in 2008 de fakkel over als hoofdcoach. Met de ploeg uit Moerzeke behaalde hij tweemaal de eindronde in 2de Provinciale in zijn eerste vijf seizoenen.

Na een jaar bij Herleving Sinaai, volgde in 2013 de overstap naar HRS Haasdonk met wie de promotie naar 2de Provinciale werd behaald. In 2016-2017 loodste Filip 1ste Provincialer Klauwaerts Kemzeke naar de linkerkolom, maar daar moest op het einde van het jaar iedereen vertrekken door de financiële perikelen. Na een korte terugkeer bij Haasdonk, traint Strobbe sinds eind 2017 opnieuw Robur.

Filip Strobbe beschikt over de nodige trainerdiploma’s (UEFA B en getuigschrift A) en is naast het voetbal actief als leerkracht in het bijzonder onderwijs.

Wij wensen hem uiteraard veel succes toe met het oog op volgend seizoen en zullen samen met hem de tijd nemen om onze club beter te leren kennen